Ingrediente
- 100 g icre sarate
- 150 ml lapte
- 1 ceapa
- zeama de la 1 lamaie
- 2 linguri apa minerala
- miezul de la o felie de paine
- 750 ml ulei
Mod de preparare
Intr-un bol inmuiem painea in lapte, o scurgem bine presand-o cu mainile.
In alt bol mai mare adaugam icrele, miezul de paine si treptat adaugam uleiul, picurand ca la maioneza.
Cand compozitia devine cremoasa si se mareste in volum, adaugam zeama de la 1/2 lamaie, apa minerala si continuam mixarea adaugand ulei pana ce obtinem textura si gustul dorit.
La final adaugam ceapa data prin razatoare (eu o tin 10 min in apa dupa care o storc bine), zeama de lamaie si sare dupa gust.
O dam la rece minim 1 ora inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu paine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|