Ingrediente
- 50 g icre de crap
- 2 lg rase de gris
- 4 lg apa
- 1 ceapa alba mica
- ulei
- zeama de lamaie dupa gust
- apa minerala rece
Mod de preparare
Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine.
Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor, apoi se adauga putin cate putin din grisul racit pana se termina, se toarna uleiul in fir ca la maioneza si se mixeaza la viteza mica. Cantitatea de ulei difera in functie de cata salata vrem sa obținem. Pe parcurs icrele se vor ingrosa si atunci se adauga cca. 2 lg apa minerala si se continua mixarea.
La final se taie ceapa marunt, se adauga zeama de lamaie dupa gust si se amesteca bine.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|