Ingrediente
- 50 gr icre crap
- 2 linguri gris fiert si racit
- zeama de lamaie dupa gust
- 250 ml ulei de flarea soarelui
- 1 ceapa
- 2 linguri apa minerala rece
Mod de preparare
Punem icrele intr-un castron. Cu o lingura de lemn strivim bine icrele, eventual eliminam eventualele pielite ramase si punem grisul fiert si racit.
Omogenizam, apoi adaugam putina zeama de lamaie.
Incepem sa turnam uleiul in fir subtire, amestecand continuu pana la incorporarea totala a uleiului.
Potrivim de zeama de lamaie si adaugam apa minerala, omogenizand.
Curatam ceapa si o tocam fin. Adaugam ceapa tocata.
Pastram salata de icre la rece pana in momentul servirii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|