Salata de linte cu dovleac

Postat de Corina33 in Salate
13 Iul 2010 | 4464 vizualizari
Salata de linte cu dovleac

Ingrediente

  • 400 g dovleac curatat de coaja si seminte
  • 300g rosii cherry
  • 100 g spanac
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 300 g linte(cutie)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/4 lingurita curry
  • 1/4 lingurita praf de curcuma
  • 400 ml supa
  • sare de mare,piper Cayenne

Mod de preparare

Se taie dovleacul cuburi, rosiile se spala si se taie in doua, spanacul se spala si se lasa sa se scurga, apoi se toaca marunt.

Ceapa si usturoiul se curata si se toaca cubulete. Se pun la calit in ulei. Apoi se adauga lintea scursa, se presara boiaua, curry si curcuma. Se stinge cu supa si se lasa sa fiarba 10 minute.

Dupa 5 minute se adauga rosiile si dovleacul si se mai toarna eventual putin supa.La sfarsit se adauga si spanacul, se condimenteaza cu sare si piper.

Se poate servi rece sau calduta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de linte cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de conopida cu smantana

Postat de mihaelar63

Salata de conopida cu smantana

Conopida se spala si se desface in buchete. Puneti la fiert conopida in apa cu sare si bicarbonat timp de 10 minute. Astfel evitati balonarea. Conopida va fi mai bine digerata...

Citeste continuarea

Salata de pui cu ciuperci

Postat de MotanLaOale

Salata de pui cu ciuperci

Pieptul de pui se curata, se spala, se pune la fiert in apa cu sare si cand este facut se taie cuburi mici. Porumbul se fierbe in apa, se scurge si se lasa la racit. Ciupercile se clatesc cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2010, 18:48
nu stiu cum e, dar nu arata rau
la 13.07.2010, 18:55
Ina draga, in mod surprinzator e buna
la 13.07.2010, 19:33
cred, Corina, dar n-am papat linte
la 13.07.2010, 19:58
nici eu acu e prima data
la 13.07.2010, 20:19
parca as gusta si eu

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking