Salata de luni

Postat de mihaelar63 in Salate
20 Aug 2018 | 2236 vizualizari
Salata de luni

 Este aceea salata pe care o prepari pentru caserola la serviciu.  Adica dupa ce ai ,,consultat"'  cantarul. Adica spus pe sleau. Tot ce ai slabit in 5 zile pana sambata ai pus la loc cu o inghetata si o costita duminica !!!  Preparand aceasta salata se obtine o masa delicioasa la 250 -280 calorii / portie

Ingrediente

  • 150 gr morcov [ 1 morcov mare ]
  • 150 gr mar rosu [1 mar mare ]
  • 145 gr mozarella
  • 1 lingurita seminte negrilica
  • cateva picaturi de ulei de masline
  • cateva picaturi de lamaie

Mod de preparare

  1. Morcovul se curata si se spala.
  2. Taiati rondele morcovul.
  3. Spalati marul. Curatati de seminte.
  4. Feliati marul.
  5. Stropiti marul cu zeama de lamie si amestecati impreuna cu morcovul si cele cateva picaturi de ulei.
  6. Mozzarela se taie bucati si se amesteca cu mar si morcov.
  7. Presarati pe deasupra seminte de negrilica.
  8. Serviti salata rece sau la temperatura camerei, dupa preferinta.

            Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de luni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco

Postat de AlexTeacher

Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco

Pregateste couscous-ul conform instructiunilor de pe pachet si punele apoi intr-un castron mare, incapator; Umezeste lama cutitului si taie Gorgonzola cubulete;...

Citeste continuarea

Salata cu piept de pui, rosii, castraveti si mozzarella

Postat de Pungasa_Rogue

Salata cu piept de pui, rosii, castraveti si mozzarella

Pieptul de pui se cresteaza cu ajutorul unui cutit, se bate cu un ciocan, se spala, se da cu sare, apoi se unge cu putin FUCHS Fix pentru Gratar. Se aseaza pe grillul electric uns cu ulei pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2018, 23:55
Cred ca e buna combinatia cu mozzarella.
la 21.08.2018, 00:01
Adriana , negrilica a facut diferenta catre o salata de exceptie ca aroma
la 21.08.2018, 00:07
la 21.08.2018, 00:08
la 21.08.2018, 00:10

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking