Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco

Postat de AlexTeacher in Salate
13 Ian 2016 | 5516 vizualizari
Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco

O salata divina! Foarte usor de facut ! Se preteaza langa foarte multe mancaruri si este racoroasa si extrem de satioasa ! 

Ingrediente

    • Couscous israelian (perlat) – 1 pachet
    • Gorgonzola Bergader by Delaco – 200 g
    • Ardei gras rosu – 1 buc
    • Patrunjel proaspat – 1 legatura
    • Coriandru proaspat – 1 legatura
    • Castravete Fabio – 1 buc
    • Rosii cherry – 250 g
    • Masline – 100 g
    • Merisoare deshidratate – 100 g
    • Ceapa rosie – 2 buc
    • Ulei de masline extravirgin – 2-3 linguri
    • Fresh de lime – 2 linguri
    • Ardei iute – 1/2 buc
    • Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Pregateste couscous-ul conform instructiunilor de pe pachet si punele apoi intr-un castron mare, incapator;

  • Umezeste lama cutitului si taie Gorgonzola cubulete;

  • Adaug-o peste couscous;

  • Taie castravetele, ardeiul gras si cepele cubulete mici (Brunoise) si rosiile cherry in 4;

  • Toaca ardeiul iute marunt;

  • Pune-le si pe-acestea peste, impreuna cu masline, merisoarele deshidratate, patrunjel si coriandru proaspat tocat;

  • Pune ulei de masline si fresh de lime, potriveste de sare si piper si amesteca bine totul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu couscous israelian si gorgonzola Bergader by Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata Curcubeu

Postat de RODIMUR

Salata Curcubeu

Ouăle se fierb tare și când sunt gata, se scot din apa fierbinte, se răcesc, se curăță de coji și se feliază. Țelina se curăță, se spală, se feliază și se pune la fiert cu...

Citeste continuarea

Poiana cu ciuperci

Postat de caroline

Poiana cu ciuperci

Punem la fiert pieptul de pui in apa cu sare. Cand a fiert, il scurgem bine de apa si il tocam marunt. La fel procedam si cu branza ... o tocam marunt. Cartoii si morcovii ii curatam de coaja...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2016, 13:25
Ce-mi place combinatia! Chiar e di-vi-na
la 13.01.2016, 13:39
trebuie sa fie buna
la 13.01.2016, 13:53
la 13.01.2016, 14:31
super buna
la 13.01.2016, 15:49
faina salata

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking