Ingrediente
- 500 gr piept pui
- 200 gr varza rosie
- 200 gr salata chinezeasca
- 200 gr rucola
- 1 lingura condiment natural pentru pui Delikat
- 2 linguri otet mere
- 2 linguri ulei masline/ optional
- sare
Mod de preparare
- Pieptul de pui se spala si se taie cuburi.
- Se pune pieptul de pui intr-o tigaie tip Wok ne-aderenta impreuna cu putina sare, condimentul de la Delikat si 200 ml apa.
- Lasati sa se soteze puiul pana carnea este albicioasa, patrunsa si apa a scazut.
- Spalati rucola si o lasati sa se scurga de excesul de apa.
- Taiati varza rosie si salata chinezeasca fideluta. Sarati.
- Amestecati varza sarata cu putin otet.
- Se adauga rucola si pieptul de pui. Amestecati.
- Decorati cu cuburi de piept de pui ce le-ati pastrat pentru aceasta.
- Gustati si sarati / acriti ,daca mai este nevoie.
- Pastrati salata la rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de marti - cu pui, varza rosie si rucola" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|