Salata de naut cu legume

Postat de nico_nico in Salate
13 Ian 2017 | 5249 vizualizari
Salata de naut cu legume

Este o salata delicioasa, sanatoasa si plina de vitamine. Ar trebui sa o consumam cat mai des.

Ingrediente

  • 300 gr naut fiert
  • 3 rosii
  • 100 gr masline fara samburi
  • 4 ardei grasi rosii copti
  • 1 legatura patrujel verde
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • piper
  • zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

Rosiile le feliem mai subtire, ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama  de lamaie, maslinele le feliem si nautul fiert prospat, il lasam la racit (poti folosi naut din conserva). Ardeii rosii se coc, se lasa cu putina sare, apoi ii curatam de coaja si samburi. Frunzele de patrunjel le tocam marunt. Le asezam toate intr-un bol toate legumele si apoi facem dressingul din mustar, usturoi pisat, ulei si zeama de lamaie. Le amestecam bine si potrivim salata de sare si piper. O putem servi cu orice mancare sau pur si simplu ca atare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu naut, peste si legume

Postat de CameliaComan

Salata cu naut, peste si legume

Spalam legumele. Taiem rosiile in cubulete, ardeiul copt in fasii, castravetii si ceapa in rondele. Indepartam cojitele de pe naut. Adaugam toate aceste ingrediente intr-un bol. La final,...

Citeste continuarea

Salata cu fasole alba, rosie, naut si legume de sezon

Postat de panacris

Salata cu fasole alba, rosie, naut si legume de sezon

Mix-ul de fasole din conservă se strecoară de lichidul din conservă, apoi se trece rapid sub un jet de apă rece, apoi se răstoarnă într-un bol încăpător. Ceapa și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2017, 13:26
Ce bine arată!
la 13.01.2017, 13:51
la 13.01.2017, 15:38
la 13.01.2017, 19:55
Bună și spațioasă!
la 13.01.2017, 20:11

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking