Ingrediente
- 300 gr naut fiert
- 3 rosii
- 100 gr masline fara samburi
- 4 ardei grasi rosii copti
- 1 legatura patrujel verde
- 4 linguri ulei masline
- 2 catei usturoi
- 1 lingurita mustar
- 2 cepe rosii
- sare
- piper
- zeama de la 1 lamaie
Mod de preparare
Rosiile le feliem mai subtire, ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama de lamaie, maslinele le feliem si nautul fiert prospat, il lasam la racit (poti folosi naut din conserva). Ardeii rosii se coc, se lasa cu putina sare, apoi ii curatam de coaja si samburi. Frunzele de patrunjel le tocam marunt. Le asezam toate intr-un bol toate legumele si apoi facem dressingul din mustar, usturoi pisat, ulei si zeama de lamaie. Le amestecam bine si potrivim salata de sare si piper. O putem servi cu orice mancare sau pur si simplu ca atare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|