Salata de naut cu ton si legume

Postat de nico_nico in Salate
21 Feb 2017 | 3715 vizualizari
Salata de naut cu ton si legume

"Dragostea e o salata".

Ingrediente

  • 500 gr naut fiert
  • 3 rosii
  • 100 gr masline fara samburi
  • 4 ardei grasi rosii copti
  • 1 morcov mai mare
  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 legatura patrujel verde
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • 2 cepe rosii
  • sare
  • piper 
  • zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

Rosiile le feliem mai subtire, ceapa rosie o taiem rondele si o stropim cu putina zeama de lamaie, maslinele le feliem si nautul fiert proaspat il lasam la racit (poti folosi naut din conserva). Ardeii rosii se coc, se lasa cu putina sare, apoi ii curatam de coaja si samburi (daca ai la congelator, ii poti folosi si asa). Morcovul se da pe razatoarea mare. Frunzele de patrujel le tocam marunt. Le asezam toate intr-un bol, tonul si toate legumele si apoi facem dressingul din mustar, usturoi pisat, ulei si zeama de lamaie. Le amestecam bine si potrivim salata de sare si piper. O putem servi cu orice mancare sau pur si simplu ca atare. Eu o fac de cate ori pot si cam des. Este o salata delicioasa, sanatoasa si plina de vitamine. Ar trebui sa o consumam cat mai des.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copti

Postat de Dya

Salata de vinete cu ardei copti

Se coc vinetele si ardeii, uniform. Se curata de coaja si se lasa sa se scurga de zeama, intr-o sita. Vinetele se toaca fin (cu cutitul), iar ardeii se taie in cuburi mici. Se asaza totul...

Citeste continuarea

Salata Medalion, de post

Postat de RODIMUR

Salata Medalion, de post

Cartofii se spală bine și se pun la fiert, cu apă rece. Când sunt gata, se strecoară de apă și se lasă să se răcorească. Între timp se spală celelalte legume și se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2017, 13:59
bun, bun!
la 21.02.2017, 14:38
la 21.02.2017, 16:46
Ce bine arată!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking