Salata de paste cu mazare,ciuperci si smantana

Postat de gurita_ta2005 in Salate
21 Feb 2014 | 7168 vizualizari
Salata de paste cu mazare,ciuperci si smantana

O reteta lejera si foarte gustoasa,poate fi un mic dejun minunat

Ingrediente

  • paste
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 conserva de porumb
  • 1/2 conserva de mazare
  • 1 conserva ciuperci
  • 50 g cascaval
  • 3-4 linguri de smantana
  • sare /piper

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa la fiert timpul care scrie pe punga.

Ceapa se taie solzisori,se pune intr-un castron.

Mazarea si porumbul se scurg de zeama,la fel si ciupercile.

Cascavalul se taie cuburi potrivite.

Pastele fierte se clatesc sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se amesteca toate ingredientele,punem sare si piper dupa gust si smantana si amestecam bine.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu mazare,ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (37)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de cruditati cu carne de pui

Postat de mirela0911

Salata de cruditati cu carne de pui

Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc in tigaia grill. Cand sunt gata, se taie fasii. Se spala funzele de salata si se lasa sa se...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu ardei copt, editia 2, revizuita

Postat de panacris

Salata de vinete cu ardei copt, editia 2, revizuita

Ceapa roșie se curăță, se toacă mărunt și se mixează energic cu puțină sare și ulei, cca. 3 minute. Apoi se adaugă vinetele tocate cu un cuțit de lemn, amestecându-se energic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2014, 16:49
imi placee
la 21.02.2014, 16:51
Ia uite, Bya gateste si-n deplasare!
la 21.02.2014, 16:53
Și mie îmi place!
la 21.02.2014, 16:53
buna....
la 21.02.2014, 16:53
Ne-ai facut papica buna

Vezi toate comentariile (37)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking