Salata de paste cu salam crud uscat

Postat de MotanLaOale in Salate
21 Iun 2015 | 9068 vizualizari
Salata de paste cu salam crud uscat

Din capitolul "salata cu ce ai prin frigider". Foarte buna!

Ingrediente

  • 200g paste (eu am avut fusilli)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 castravete
  • 1 ardei capia
  • 3 rosii
  • 100g costita afumata
  • 150g salam crud uscat
  • 100g branza telemea de oaie
  • 100g branza feta
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 3 lingurri ulei de masline
  • piper
  • sare daca trebuie

Mod de preparare

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe pachet, se trec pe sub un jet de apa rece si se scurg.

Se lasa la racit.

Legumele se spala si se toaca marunt.

Costita si salamul se taie patratele.

Brinza se taie patratele.

Intr-un castron se pun toate ingredientele si se amesteca.

Se presara piper si sare daca este nevoie.

Se pune otetul si uleiul si se amesteca bine, bine.

Prin amestecare se formeaza un sos din ulei si branza feta, foarte bun.

Se lasa 15 minute sa se omogenizeze gusturile si se poate servi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu salam crud uscat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copti

Postat de Dya

Salata de vinete cu ardei copti

Se coc vinetele si ardeii, uniform. Se curata de coaja si se lasa sa se scurga de zeama, intr-o sita. Vinetele se toaca fin (cu cutitul), iar ardeii se taie in cuburi mici. Se asaza totul...

Citeste continuarea

Salata de legume la borcan, in straturi

Postat de merisor67

Salata de legume la borcan, in straturi

Fierbem mai întâi ouăle, tari, pentru 8 minute, puse în apă rece cu puțină sare și puțin oțet, pentru a se decoji bine. Le scurgem apoi de apă, le trecem prin jet de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.06.2015, 13:57
la 21.06.2015, 14:01
Rapida si buna!
la 21.06.2015, 14:07
ce bun
la 21.06.2015, 14:19
ce buna este
la 21.06.2015, 14:28
Ce as manca o portie

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking