Ingrediente
- 1 ceapă albă;
- 1 ceapă roşie;
- 2 castraveţi mici verzi;
- 1/2 ardei kapia;
- 1/2 ardei gras verde;
- 200 gr. mozzarela;
- 100 gr. somon afumat;
- 200 gr. paste spirale;
- 100 gr. măsline;
- 2 linguri ulei (am folosit din sâmburi de strugure);
- câteva frunze de pătrunjel pentru decor;
- sare;
- Pe parcurs am mai adăugat
- 2 roşii potrivite;
- 150 gr. porumb dulce.
Mod de preparare
Pregătim pastele conform instruţiunilor de pe ambalaj (punem apa la înfierbântat; când ajunge în punctul de fierbere adăugăm sarea, după care turnăm pastele; fierbem conform timpului de pe ambalaj, consistenţa să fie al dente, după care le clătim cu apă rece şi le lăsăm la scurs).
Spălăm şi curăţăm legumele.
Tocăm cepele mărunt şi le frecăm cu un praf de sare şi 2 linguri de ulei pentru a ieşi iuţeala din ele.
Tocăm şi celelalte ingredinte după plac, inclusiv mozzarela, somonul şi măslinele.
Amestecăm toate ingredientele iar la nevoie mai adăugăm ulei.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|