Salată de paste cu somon afumat

Postat de ela2015 in Paste
13 Oct 2015 | 4089 vizualizari
Salată de paste cu somon afumat

O salată uşoară şi frumos colorată e întotdeauna cea mai potrivită soluţie atunci când eşti în pană de idei culinare, nu ai timp sau chef de gătit şi se mai anunţă şi musafiri! O faci cu ce ai la îndemână, în frigider şi camară, iar improvizaţiile pot fi fără număr! Sper să vă placă şi ideea mea!

Ingrediente

  • 1 ceapă albă;
  • 1 ceapă roşie;
  • 2 castraveţi mici verzi;
  • 1/2 ardei kapia;
  • 1/2 ardei gras verde;
  • 200 gr. mozzarela;
  • 100 gr. somon afumat;
  • 200 gr. paste spirale;
  • 100 gr. măsline;
  • 2 linguri ulei (am folosit din sâmburi de strugure);
  • câteva frunze de pătrunjel pentru decor;
  • sare;
  • Pe parcurs am mai adăugat
  • 2 roşii potrivite;
  • 150 gr. porumb dulce.

Mod de preparare

Pregătim pastele conform instruţiunilor de pe ambalaj (punem apa la înfierbântat; când ajunge în punctul de fierbere adăugăm sarea, după care turnăm pastele; fierbem conform timpului de pe ambalaj, consistenţa să fie al dente, după care le clătim cu apă rece şi le lăsăm la scurs).

Spălăm şi curăţăm legumele.

Tocăm cepele mărunt şi le frecăm cu un praf de sare şi 2 linguri de ulei pentru a ieşi iuţeala din ele.

Tocăm şi celelalte ingredinte după plac, inclusiv mozzarela, somonul şi măslinele.

Amestecăm toate ingredientele iar la nevoie mai adăugăm ulei. 

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Retete similare

Salată de paste cu somon afumat şi sos de roşii

Postat de ela2015

Salată de paste cu somon afumat şi sos de roşii

Pentru început fierbem pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj (în apă clocotită, uşor sărată, timp indicat pe ambalaj, scurse şi clătite sub jet de apă rece; proporţia...

Citeste continuarea

Salata de vara cu paste si somon afumat la cald

Postat de Satisfyyourcravings

Salata de vara cu paste si somon afumat la cald

Cu ajutorul unui blender se amesteca si maruntesc frunzele de busuioc, parmezanul, uleiul de masline si mugurii de pin. Se transfera intr-o cratita si se adauga untul. Se amesteca, la foc mic,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.10.2015, 08:18
Foarte buna!
la 13.10.2015, 08:25
Ce colorată e!
la 13.10.2015, 08:32
la 13.10.2015, 08:32
Buna!
la 13.10.2015, 09:27

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking