Salată de paste cu somon afumat şi sos de roşii

Postat de ela2015 in Salate
24 Noi 2015 | 8213 vizualizari
Salată de paste cu somon afumat şi sos de roşii

Din categoria "salate super rapide" !!!

Ingrediente

  • 100 gr. somon afumat;
  • 2 cepe mici (galbenă şi roşie);
  • 250 gr. paste colorate;
  • 100 gr. măsline;
  • 200 gr. sos de roşii (gros, făcut în casă);
  • 50 gr. caşcaval;
  • zeamă de lămâie, busuioc uscat (opţional).

Mod de preparare

Pentru început fierbem pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj (în apă clocotită, uşor sărată, timp indicat pe ambalaj, scurse şi clătite sub jet de apă rece; proporţia este 100 gr. paste uscate / 1 litru de apă).

Cât timp fierb pastele, pregatim celelalte ingrediente şi le asamblăm în salatieră.

- desfacem somonul şi îl tocăm mărunt;

- curăţăm ceapa şi o tăiem feliuţe subţiri;

- spălăm măslinele şi uscăm într-un şervet absorbant.

După ce pastele sunt gata, le adăugăm peste celelalte ingrediente. Turnăm uşor sosul de roşii şi adăugăm caşcavalul ras. 

Amestecăm şi servim! 

Poftă bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu somon afumat şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata orientala (retata video)

Postat de JamilaCuisine

Salata orientala (retata video)

Cartofii fierti in coaja si curatati se lasa sa se raceasca putin si se taie in cubulete de marime potrivita. Castraveciorii murati se taie in rondele, iar gogosarul se taie julienne.  Se pun...

Citeste continuarea

Salată cu ouă și telemea

Postat de ela2015

Salată cu ouă și telemea

Într-un ibric punem ouăle la fiert (în apă ușor sărată și cu o linguriță de oțet să nu se spargă) timp de 10 minute maxim. Spălăm, curățăm și tocăm legumele și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2015, 15:47
buna buna
la 24.11.2015, 15:48
Arata perfect!!!
la 24.11.2015, 15:49
la 24.11.2015, 15:50
Bunaaa !!!! O portie te rog
la 24.11.2015, 15:50
Va multumesc!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking