Salată de paste cu somon afumat şi sos de roşii

Postat de ela2015 in Salate
24 Noi 2015 | 8213 vizualizari
Salată de paste cu somon afumat şi sos de roşii

Din categoria "salate super rapide" !!!

Ingrediente

  • 100 gr. somon afumat;
  • 2 cepe mici (galbenă şi roşie);
  • 250 gr. paste colorate;
  • 100 gr. măsline;
  • 200 gr. sos de roşii (gros, făcut în casă);
  • 50 gr. caşcaval;
  • zeamă de lămâie, busuioc uscat (opţional).

Mod de preparare

Pentru început fierbem pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj (în apă clocotită, uşor sărată, timp indicat pe ambalaj, scurse şi clătite sub jet de apă rece; proporţia este 100 gr. paste uscate / 1 litru de apă).

Cât timp fierb pastele, pregatim celelalte ingrediente şi le asamblăm în salatieră.

- desfacem somonul şi îl tocăm mărunt;

- curăţăm ceapa şi o tăiem feliuţe subţiri;

- spălăm măslinele şi uscăm într-un şervet absorbant.

După ce pastele sunt gata, le adăugăm peste celelalte ingrediente. Turnăm uşor sosul de roşii şi adăugăm caşcavalul ras. 

Amestecăm şi servim! 

Poftă bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de paste cu somon afumat şi sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salată de paste cu legume proaspete

Postat de CameliaComan

Salată de paste cu legume proaspete

Prima dată trebuie să fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp spălăm legumele. Tocăm ardeiul, gogoșarii si ceapa feliuțe. Roșiile și castravetele se taie...

Citeste continuarea

Salata cu cuscus si legume

Postat de mitinita

Salata cu cuscus si legume

Cuscus-ul se pune intr-un bol incapator si se toarna peste el apa fierbinte. Din cand in cand se amesteca cu o furculita, ca sa nu se lipeasca. Se lasa sa se raceasca, amestecand la cateva minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2015, 15:47
buna buna
la 24.11.2015, 15:48
Arata perfect!!!
la 24.11.2015, 15:49
la 24.11.2015, 15:50
Bunaaa !!!! O portie te rog
la 24.11.2015, 15:50
Va multumesc!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking