Ingrediente
- 3 pulpe de pui dezosate
- un borcan de ciuperci intregi
- 3 linguri de muraturi tocate marunt ( gogosar, castravete etc)
- sare
- piper
- marar verde
- 2 linguri mici maioneza (sare, ou, ulei, zeama de lamaie)
- 1 lingura smantana
Mod de preparare
Carnea de pui spalata se pune la fiert, in apa cu sare. Cand este gata, se scoate din apa, se pune intr-o strecuratoare, la scurs. Se toaca marunt si se pun intr-un bol. Ciupercile se scurg si ele de zeama. Se taie jumatati. Se adauga peste carnea de pui. Se adauga acritura tocata marunt, mararul tocat, sare piper si se amesteca. Daca mai e necesar, se mai adauga putina zeama de lamaie. Se adauga maioneza si smantana si se amesteca bine. Se pune la rece pentru cel putin o ora.
Simplu si bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu ciuperci si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|