Ingrediente
- 4 sfecle intregi
- 150 gr nuci intregi
- 300 gr telemea
- 200 gr salata valeriana
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingurita pudra de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare
Spalam sfeclele si le invelim in folie de aluminiu una cate una. Le asezam pe o tava si introducem in cuptor, pentru 30-40 de minute.
Intre timp, taiem telemeaua in cubulete, spalam salata. Intr-o tigaie bine incinsa, turnam nucile si le prajim pana se rumenesc putin.
Cand sfecla este coapta, le lasam sa se raceasca, le curatam si le taiem in cubulete.
Intr-un bol mare, amestecam salata, sfecla, telemeaua si nucile. Amestecam uleiul de masline si otetul balsamic, sare, piper si usturoi si turnam peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla coapta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|