Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
25 Mar 2016 | 3893 vizualizari
Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua

Ingrediente

  • 250 grame linte Puy
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din vin alb
  • 2 tulpini ceapa verde
  • 1 catel usturoi
  • 2 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingurita cu varf miere
  • 2 oua mari
  • 200 grame fasole verde
  • 200 grame carne de pui gatita
  • funze de salata

Mod de preparare

Se gateste lintea conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurge pastrand o parte din apa in care a fiert. 

Se adauga lintea si apa inapoi in tigaie si se amesteca cu ulei de masline si otet, sare si piper. Se pastreaza calda.

Se taie ceapa verde rondele si se adauga intr-un bol. Se piseaza usutroiul si se amesteca cu mustarul, mierea, ceapa, 1 lingura otet, 3 linguri ulei, sare si piper. Se amesteca bine. 

Se gatesc ouale in apa fierbinte, 6 minute, apoi se clatesc sub jet de apa rece. 

Se fierbe fasolea in apa fierbinte, 4 minute. Se scurge. 

Se rupe carnea de pui in bucati si se amesteca cu dressingul obtinut anterior si fasolea.

Se aseaza lintea pe un platou, se adauga frunzele de salata, apoi carnea de pui si fasolea. 

Se curata ouale si se taie in sferuri. Se aseaza pe platou. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata frantuzeasca de fasole verde cu pui, linte si oua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ostropel de pui

Postat de licurici_lra

Ostropel de pui

Pulpele se taie pe jumatate, se pun pe foc cu 2 linguri de ulei si 3 de apa, se pune capacul si se lasa pana se patrund bine, adaugand din cand in cand apa. Se rumesc pe ambele parti, apoi se...

Citeste continuarea

Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel

Postat de gurita_ta2005

Snitele de pui in crusta de parmezan si patrunjel

Pieptul de pui se feliaza, se bat feliile de snitele pe ambele parti si se condimenteaza. Amestecam cele 2 oua intr-o farfurie adaunca, punem faina cat cuprinde pentru a forma o compozitie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2016, 16:26
la 25.03.2016, 17:19
la 25.03.2016, 20:40
la 26.03.2016, 23:06
la 27.03.2016, 08:55

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking