Ingrediente
- 1 kg de cartofi noi
- 1 ceapa rosie mica
- 2 fire de ceapa verde
- 3-4 linguri de maioneza
- 1 bucata de sfecla rosie fiarta
- 2-3 linguri de fasole rosie din conserva
- sare.piper/ghimbir
- ulei de masline/otet
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20 minute.
Se scot pe o farfurie si se curata de coaja cat inca sunt calzi.Se taie cubulete si se aseaza intr-un castron.
Ceapa rosie si cea verde o taiem feliute,le asezam in castron,impreuna cu fasolea rosie scursa de zeama si clatita cu apa rece.Se stropeste cu putin ulei de masline si otet.
Sfecla rosie o taiem cubulete,le amestecam cu celalalte ingrediente,adaugam condimentele si maioneza.
Se da circa 10 minute la frigider dupa care se poate servii
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata orientala cu sfecla rosie si fasole" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|