Salată rapidă de paste

Postat de ela2015 in Peste
17 Oct 2015 | 3442 vizualizari
Salată rapidă de paste

Vă propun o idee de salată rapidă, când sunteţi în criză de timp, nu aveţi inspiraţie sau energia necesară pentru a mai găti dar începe emisiunea sau filmul preferat. Cu câteva ingrediente simple, mai mereu la îndemână, puteţi face o multitudine de reţete chiar dacă opţiunile par mai mult decât limitate! Aşadar, avem nevoie de:

Ingrediente

  • 1 conservă de hering în ulei (180 de gr.);
  • 1 ceapă albă (mică);
  • 1 ceapă roşie mică;
  • 100 gr. măsline verzi umplute cu ardei;
  • 200 gr. paste spirale;
  • 150 gr. caşcaval ras;
  • ulei, sare, zeamă de lămâie (opţional);
  • câteva frunzuliţe de busuioc pentru decor.

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj (într-o oală, punem o cantitate suficientă de apă şi o dăm la foc  mediu; când apa a început să fiarbă adăugăm sarea şi pastele şi le fierbem conform timpului indicat; după fierbere, le trecem rapid prin jet de apă rece şi le lăsăm la scurs).

Cât timp fierb pastele desfacem conserva de peşte, punem conţinutul într-un bol încăpător (cu tot cu ulei) şi îl desfacem uşor cu furculiţa.

Tocăm mărunt cepele, tăiem măslinele feliuţe şi le adăugăm în bol peste peşte.

Radem caşcavalul.

Amestecăm toate ingredientele, inclusiv pastele, potrivim gustul de sare, ulei şi zeamă de lămâie, dacă este necesar.

Ornăm cu frunzuliţe de busuioc şi servim.

Poftă bună!

...şi vă mulţumesc pentru vizită şi aprecieri! 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată rapidă de paste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Retete similare

Crap la cuptor cu legume, in sos de rosii

Postat de vasimur

Crap la cuptor cu legume, in sos de rosii

Curățarea peștelui: Se curăță peștele de solzi și se îndepărtează intestinele. Se spală bine și se mai lasă cca 1/2 oră în apă rece. Se îndepărtează capul și...

Citeste continuarea

Peste la tava, pe pat de legume

Postat de Ina

Peste la tava, pe pat de legume

Curatam pestele, il spalam si-l taiem in fasii de 2 cm. grosime pe care le  condimentam cu sare, le trecem prin faina si le prajim cate un minut pe fiecare parte in ulei incins. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2015, 06:01
Bună
la 17.10.2015, 06:33
Buna!
la 17.10.2015, 08:34
Buna!
la 17.10.2015, 08:39
Super rapida si buna!
la 17.10.2015, 09:19
Buna!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking