Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii

Postat de gurita_ta2005 in Penne
1 Apr 2016 | 4987 vizualizari
Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii

Ingrediente

  • Paste penne barilla
  • 1 dovlcel zucchini
  • 100-150 g conopida
  • 6-8 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper, peperoncino

Mod de preparare

Se pune pe foc o cratita cu apa si sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele cu un strop de ulei si se lasa sa fiarba la foc potrivit timpul care scrie pe cutie.

Se scurg bine de apa si se lasa la racit.

Se condimenteaza pastele si se pune ulei de masline.

Dovlecelul zucchini se spala bine se pune la fiert intreg cam 10-15 minute.

Conopida se pune separat la fiert rupta in bucati mai mici cam timpul care il are si dovlecelul.

Se scurg de apa, conopida se taie mai marunt, iar dovlecelul il taiem in doua si feliute potrivite.

Rosiile cherry se taie in patru.

Toate ingredientele se amesteca cu pastele reci, se pune smantana si condimentele si putin ulei de masline.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata rece de paste cu conopida, zucchini si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Paste cu legume si costita afumata

Postat de AdrianUdrea

Paste cu legume si costita afumata

Costitele afumate, portionate mai mici, se spala bine si se fierb in doua ape. Prima apa se inlatura dupa doua-trei clocote, apoi costitele se spala si se pun din nou la fiert in apa cat sa fie...

Citeste continuarea

Penne rigate cu legume gratinate

Postat de vio_dreams

Penne rigate cu legume gratinate

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le trecem prin jet de apa rece. Intr-un vas innabusim in doua linguri de unt prazul taiat rondele si legumele. Ungem o tava...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2016, 18:05
buna!
la 01.04.2016, 18:07
la 01.04.2016, 18:18
Ca asa ma apucase un dor de paste de-mi vine sa fug..
la 01.04.2016, 18:32
la 01.04.2016, 18:39
N-ai pus acolo măcar puțin parmezan!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking