Ingrediente
- 3 oua fierte
- cateva fire de usturoi verde
- pui prajit taiat fasii
- 1 morcov
- 1 salata verde
- 1 praz
- masline
- 1 ardei rosu
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
Se fierb ouale 10 minute. Se racesc si se curata. Eu am considerat 3 oua pentru 4 portii, pentru ca oricum le tai jumatati si nu toata lumea mananca la fel.
Puiul ramas (de la o alta masa) se taie fasii mici. Puteti adauga sau nu pui, dupa cum va place.
Se spala legumele. Ardeiul si prazul se taie betisoare, morcovul se da pe razatoare, apoi se aranjeaza pe un platou. Se adauga in mijloc puiul, pe margini ousoarele, din loc in loc, legumele si maslinele. Se presara sare si piper si ulei, dupa gust.
Pofta buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/salata-romaneasca-de-primavara.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata romaneasca de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|