Salata Topkapi

Postat de nico15 in Salate
23 Oct 2012 | 4015 vizualizari
Salata Topkapi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1-2 rosii
  • 1 ardei rosu capia
  • 1 ardei gras verde
  • ½ de portocala
  • 70 g de ananas
  • 30 g de fistic
  • ½ de salata iceberg
  • 3 frunze de salata normala
  • 1 castravete mic
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1-2 baby corn murat
  • Mix de sapte germeni
  • Ulei, sare, piper, boia
  • Juice de portocala si lamaie

Mod de preparare

Pieptul de pui se va frige (pe gratar pe aragaz) dupa ce in prealabil a fost uns cu ulei, sarat si condimentat cu piper si boia. Se pune pe grill si se va lasa aproximativ 7 minute pe fiecare parte, verificati deoarece este in functie si de aragazul dumneavoastra. In acelas timp curatam fisticul si il vom trage la tigaie fara ulei. Vom trece la taierea legumelor(rosii in felii, ardeii, portocala, ananasul, castravetele in cuburi/fasii, la ruperea salatei, porumbul rondele, ceapa asiatic) le vom amesteca.

Adaugam pieptul de pui taiat lamele(fasii), pregatim dressingul din: ulei, juice de lamaie si portocala, sare si piper si adaugam si 2 lingurite de concentrate de rodii, amestecam bine iar la final inainte de servire adaugam fisticul si germeni.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Topkapi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de paste, cu hering afumat in ulei

Postat de RODIMUR

Salata de paste, cu hering afumat in ulei

Se fierb pastele în apă cu sare, conform recomandărilor de pe ambalaj. Când sunt gata fierte, se strecoară, se clătesc cu apă rece și se lasă în strecurătoare, ca să se...

Citeste continuarea

Salata boeuf

Postat de Oana

Salata boeuf

Cel mai bine este sa fierbi legumele si carnea cu cateva ore inainte, sa aiba timp sa se raceasca bine. Curata apoi cartofii de coaja si taie-i cubulete. Taie apoi radacinoasele fierte tot in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.10.2012, 00:41
la 24.10.2012, 09:23
delicios
la 24.10.2012, 12:02
foarte interesanta salata! imi place!
la 24.10.2012, 13:27
la 24.10.2012, 14:06
interesanta reteta!!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking