Ingrediente
- 1 castravete lung bio
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri de iaurt gras grec
- 2 linguri ulei de masline
- menta si busuioc proaspat
- 2 linguri suc de lamaie
- sare, piment d’Espelette
Mod de preparare
Spalati castravetele si ierburile.
Curatati usturoiul.
Dati pe razatoarea cea mare castravetele cu tot cu coaja (de aceea va trebuie un castravete bio).
Presati bine castravetele ras, scoateti apa din el.
Mixati usturoiul cu ierburile.
Amestecati castravetele scurs cu ierburile mixate si cu iaurtul grecesc.
Condimentati dupa gust, puneti suc de lamaie si ulei de masline.
Amestecati bine.
Dresati-l intr-o farfurie, decorati cu ierburi si serviti-l rece cu paine pita sau completa sau cu crackers low carb ca mine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|