Salata Vieneza cu crema de branza

Postat de deliciousflavours in Salate
26 Iun 2012 | 4899 vizualizari
Salata Vieneza cu crema de branza

Trebuie sa incercati neaparat aceasta salata...este atat de usoara si aromata datorita arpagicului, pe care sincer acuma l-am incercat pentru prima data. Este o gustare perfecta pentru micul dejun, cina sau chiar si la diverse evenimente.

Ingrediente

  • 200 gr crema de branza (Exquisa/Philadelphia)
  • 150 gr smantana (preferabil mai grasa)
  • 1 lingurita mica mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 gr cascaval gras
  • 4-5 ridichi mai mari
  • 2 castraveti murati
  • 10-15 fire arpagic verde
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • marar
  • sare, piper

Mod de preparare

Crema de branza, smantana si mustarul amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam treptat uleiul de masline si continuam sa amestecam pana la omogenizare. Ridichile si cascavalul le dam prin razatoarea mare, ridichile rase este bine sa le stoarcem de zeama pe care o lasa, altfel se va subtia salata. Castravetii ii taiem cubulete mici, tocam mararul si arpagicul verde. Adaugam totul la crema de branza impreuna cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Dam la frigider si servim rece alaturi de paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Vieneza cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (50)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de ciuperci

Postat de mitinita

Salata de ciuperci

Ciupercile se scurg bine de lichid. Usturoiul se piseaza sau se toaca marunt. Ciupercile se toaca marunt. Se pun ciupercile intr-un bol cu maioneza si usturoiul. Se amesteca. Se...

Citeste continuarea

Salata cu fasole neagra

Postat de caroline

Salata cu fasole neagra

Fasolea uscata o punem in apa rece peste noapte. Astfel se va umfla si va fierbe mai repede. A doua zi, scurgem fasolea de apa, o spalam sub jet de apa rece si o punem la fiert in apa rece cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2012, 13:29
saru-mana !Ce-ai facut la concurs ?
la 26.06.2012, 13:34
hmmm...dar de unde stii tu atatea?
p.s. totusi nu esti prea bine informat...
la 26.06.2012, 13:34
delicioaso, m-am dus pe facebook sa te vad ); frumoasa mai esti
la 26.06.2012, 13:35
auzi, el stie si toaca-n cer la ce ore bate )))
la 26.06.2012, 13:36
)) Eu am vazut-o acum cateva zile , cand Costel i-a salvat pagina de FB pe desktop si nu stiam cine-i )))

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking