Ingrediente
- 2 bucati potrivite dintr-un salau de Nil( cred ca merge si salau obisnuit)
- 2 lingurite de mustar( eu am avut cu bobite)
- 1 lingura de faina
- 3 linguri de pesmet
- sare de mare dupa gust
- un praf de turmeric
- un praf de pudra de usturoi pentru fiecare bucata
- un praf de piper alb
- zeama de la 1/2 lamaie
- ulei vegetal pentru prajit( palmier nerafinat)
Mod de preparare
Bucatile de peste de spala, apoi se usuca intr-un servet, se stropesc cu zeama de lamaie, apoi se asezoneaza cu sare, piper si turmeric, apoi cu un praf de pudra de usturoi si se ung pe fiecare parte cu mustar( o lingurita per bucata),
Faina se amesteca cu pesmetul, apoi fiecare bucata se trece prin faina si pesmet pe fiecare parte de cate doua ori apoi se prajesc la foc potrivit pana se rumenesc avand grija sa le intoarcem sa nu se arda.
Eu le-am servit cu garnitura de cartofi natur...nici nu gasesc cuvinte sa va descriu cat este de gustos, asa ca va invit sa incercati :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau de Nil pane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (41)
|