Salau prajit

Postat de Sim0naWorld in Salau
8 Dec 2012 | 15419 vizualizari
Salau prajit

Nu-i chiar o reteta... am vrut doar sa va fac pofta :))

Ingrediente

  • 3 bucati salau de cca 500 g / buc
  • malai
  • sare
  • ptr mujdei: usturoi, ulei, sare, apa
  • ptr mamaliga: apa, sare, ulei, malai

Mod de preparare

Salau l-am curatat (cea mai grea parte.. care s-a lasat cu "sechele", salaul avand niste innotatoare foarte ascutite), l-am spalat in mai multe ape, l-am transat si i-am dat putina sare gronjoasa.

Dupa cca jumatate de ora, am spalat de sare si am dat bucatile de peste prin malai, apoi le-am pus la prajit pe ambele parti.

Aici trebuie sa recunosc ca am ajut ajutoare... iubitul meu a supravegheat cu mare interes pestele :)
Cand pestele estea fost gata prajit, am scos bucatile pe o bucata de servetel, pentru a elimina surplusul de ulei.

Cat pestele a stat la prajit, am facut mamaliga si mujdeiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau prajit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Postat de simona72

Peste prajit in crusta de aluat cu bere

Pestele daca este congelat, se lasa la dezghetat de seara pana dimineata in frigider. Se clateste cu apa rece, se tamponeaza cu servetele de bucatarie. Se taie bucatile de peste de grosimea unui...

Citeste continuarea

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Postat de Bucataras

Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie. Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2012, 19:47
la 08.12.2012, 19:48
excelent
la 08.12.2012, 19:51
Cu mamaliguta
la 08.12.2012, 19:51
vai,ce-mi faci
la 08.12.2012, 19:51

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking