Ingrediente
- 3 bucati salau de cca 500 g / buc
- malai
- sare
- ptr mujdei: usturoi, ulei, sare, apa
- ptr mamaliga: apa, sare, ulei, malai
Mod de preparare
Salau l-am curatat (cea mai grea parte.. care s-a lasat cu "sechele", salaul avand niste innotatoare foarte ascutite), l-am spalat in mai multe ape, l-am transat si i-am dat putina sare gronjoasa.
Dupa cca jumatate de ora, am spalat de sare si am dat bucatile de peste prin malai, apoi le-am pus la prajit pe ambele parti.
Aici trebuie sa recunosc ca am ajut ajutoare... iubitul meu a supravegheat cu mare interes pestele :)
Cand pestele estea fost gata prajit, am scos bucatile pe o bucata de servetel, pentru a elimina surplusul de ulei.
Cat pestele a stat la prajit, am facut mamaliga si mujdeiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau prajit" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|