Saleuri

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
1 Ian 2013 | 13614 vizualizari

Sa va arat ce faceam eu in noaptea de revelion pe la ora 0:30! Mi-au facut pofta fetele si nu am razistat!

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 02.01.2013, 11:31
la 02.01.2013, 14:13
Adica ai inceput anul in bucatarie?! Mmmm.. inseamna ca vei pe pe primul loc anul asta!!
la 02.01.2013, 14:34
Nu cred ca leneaeste mare
la 02.01.2013, 14:40
Motane,da' tu pana cand o duci cu lenea asta????????
la 02.01.2013, 19:10
Mai o duc o vreme ca bine este!
la 02.01.2013, 20:39
super:
la 02.01.2013, 21:36
la 02.01.2013, 22:00
bune
la 02.01.2013, 23:37
la 03.01.2013, 13:21
ce mult imi plac
la 03.01.2013, 13:37
la 03.05.2015, 15:29
E bine de precizat si temperatura. Pe aluatul meu de foietaj scria sa le tin 10-15 minute la 220 cu cuptorul preincalzit. Dupa 13 minute erau arse. Am incercat la 215 si-a fost mai bine. Daca le-as fi lasat 20-25 minute la temperatura asta, ar fi fost scrum. E bine de precizat si temperatura si felul cuptorului, pentru ca incepatorii nu vor putea niciodata urma retetele. Multumesc.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking