Saleuri

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
1 Ian 2013 | 13525 vizualizari
Saleuri

Sa va arat ce faceam eu in noaptea de revelion pe la ora 0:30! Mi-au facut pofta fetele si nu am razistat!

Ingrediente

  • aluat foitaj
  • 1 ou
  • sare grunjoasa
  • cascaval ras
  • seminte de mac

Mod de preparare

Aluatul se lasa la dezghetat.

Cand este dezghetat se intinde pe masa infainata si se netezeste cu sucitorul.

Se unge cu ou batut.

Se presara cu sare grunjoasa, cascaval ras si seminte de mac.

Se taie fasii si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute.

Se pun pe platou si se servesc cu bere rece. (bune si cu bere cu lamaie)!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv spirale cu branza si sunca

Postat de mihaelar63

Aperitiv spirale cu branza si sunca

 Foietajul se lasa la dezghetat in frigider . Una dintre foi se unge cu ketchup picant . Se presara pe suprafata intregii foi branza de burduf . Foaia se imparte...

Citeste continuarea

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Postat de katty

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn. Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto. Punem jumatatea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2013, 19:46
la 01.01.2013, 19:52
De revelion? ))
La multi ani, Motanel ! Cred ca te gandeai cu ce merge sampania mai bine
la 01.01.2013, 19:53
La ceas de seară Vladimir ai lucrat ceva uşor. Bravoo
la 01.01.2013, 19:54
la 01.01.2013, 19:58
eu dau berea!

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking