Saleuri
Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri 1 Ian 2013 | 13757 vizualizari
Sa va arat ce faceam eu in noaptea de revelion pe la ora 0:30! Mi-au facut pofta fetele si nu am razistat!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (42)
la 02.01.2013, 14:13
Adica ai inceput anul in bucatarie?! Mmmm.. inseamna ca vei pe pe primul loc anul asta!!
la 02.01.2013, 14:34
Nu cred ca leneaeste mare
la 02.01.2013, 14:40
Motane,da' tu pana cand o duci cu lenea asta????????
la 02.01.2013, 19:10
Mai o duc o vreme ca bine este!
la 02.01.2013, 20:39
super:
la 02.01.2013, 22:00
bune
la 03.01.2013, 13:21
ce mult imi plac
la 03.05.2015, 15:29
E bine de precizat si temperatura. Pe aluatul meu de foietaj scria sa le tin 10-15 minute la 220 cu cuptorul preincalzit. Dupa 13 minute erau arse. Am incercat la 215 si-a fost mai bine. Daca le-as fi lasat 20-25 minute la temperatura asta, ar fi fost scrum. E bine de precizat si temperatura si felul cuptorului, pentru ca incepatorii nu vor putea niciodata urma retetele. Multumesc.
COMENTEAZA