Ingrediente
- Pentru aprox. 40 de bucati:
- 400 g aluat foietaj
- 1 ou
- branza sarata
Mod de preparare
Intindem foaia de aluat foietaj pe suprafata de lucru. Presaram branza sarata pe toata foaia si intindem cu sucitorul pana cand branza intra in aluat.
Cu ajutorul unui cutit taiem pe verticala fasii de aprox. 2 cm latime, iar apoi mai trasam inca doua linii pe verticala, impartind foaia in 3.
Daca vreti ca saleurile sa fie mai mari, impartiti foaia in doua.
Tapetam o tava cu hartie de copt si punem fasiile de aluat, pe care le-am rasucit la mijloc. (eu le-am copt in 2-3 ture, depinde de cat de mare aveti tava)
Batem oul intr-un bol si ungem saleurile din tava.
Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 12-15 minute sau pana cand acestea se rumenesc frumos.
La fel procedam si cu restul saleurilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|