Samosa cu pui

Postat de xana in Aperitive / Garnituri
30 Aug 2013 | 21331 vizualizari

Samosa provine din nordul Indiei si este raspandita prin intreaga lume. Reteta originala, daca nu gresesc, are umplutura de cartof fiert, mazare si bineinteles amestecul de condimente specific bucatariei indiene. Eu le-am facut cu ce am avut la indemana si am ajuns la concluzia ca bucatele facute in graba si cu ce avem prin frigider sunt cele mai bune :)

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 30.08.2013, 13:25
ce crusta frumoasa !
la 30.08.2013, 13:26
Ce apetisant arata!
la 30.08.2013, 13:31
la 30.08.2013, 13:33
Ce bine si apetisant arata!
la 30.08.2013, 13:33
Seamană cu suberek-ul de la turci De probat!
la 30.08.2013, 13:43
la 30.08.2013, 13:43
Multumesc!
la 30.08.2013, 13:59
bune eu mamanc des de la indieni,fac si eu dar cu un aluat mai moale ca ne dor dintiiii
la 30.08.2013, 14:11
la 30.08.2013, 14:12
la 30.08.2013, 14:13
Ce bine arata!
la 30.08.2013, 14:23
Ce bun
la 30.08.2013, 14:27
la 30.08.2013, 14:27
la 30.08.2013, 14:46
O bunatate!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking