Ingrediente
- pâine de casă cu aroma tandorii 1 bucată cca. 20 cm diametrul,
- brânzică Ceva fin cu smântână de la Delaco 1 cutie,
- brânzică Ceva fin cu verdeață de la Delaco 1 cutie,
- ulei de măsline,
- usturoi 2-3 căței,
- bacon cubulețe 100 g,
- salam cu verdețuri 100 g,
- mușchi fle cca. 100 g,
- cașcaval felii 200 g,
- varză albă cca. 100 g,
- roșii 2-3 bucăți,
- brânză topită 1 baton.
Mod de preparare
Pâinea se taie felii, ca și un tort, se unge cu puțin ulei de măsline și se dă la prăjit în cuptorul preîncins cca. 10 minute la foc mic, pe fiecare parte. Se scoate din cuptor, se freacă cu usturoi, apoi se unge fiecare felie cu brânzică Ceva fin cu smântână și verdeață, se așează pe prima feliie, salamul cu verdețuri, cașcaval feliat, varză fideluță, felii de roșii și brânzică topită. Următoarea felie se ornează după ce a fost unsă cu cremă de brânză, cu mușchi file, cașcaval, varză fideluță, roșii și brânză topită de la tub. Se continua alternarea feliilor până ce se termină ingredientele, alternând mezelurile. Apoi se acoperă cu capacul de pâine și se dă din nou la cuptor, atât cât să se prelingă cașcavalul.
Spor și poftă bună! Sper că în seara asta Zmeii vor fi sătuli :))
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviș pentru Zmei!" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|