Sandviș pentru Zmei!

Postat de panacris in Sandvisuri
28 Oct 2013 | 3305 vizualizari
Sandviș pentru Zmei!

Când a văzut Robert sandviș-ul a exclamat: ”Ăsta-i tortul pentru ziua mea!!!” :)) E suficientă introducerea! :))

Ingrediente

  • pâine de casă cu aroma tandorii 1 bucată cca. 20 cm diametrul,
  • brânzică Ceva fin cu smântână de la Delaco 1 cutie,
  • brânzică Ceva fin cu verdeață de la Delaco 1 cutie,
  • ulei de măsline,
  • usturoi 2-3 căței,
  • bacon cubulețe 100 g,
  • salam cu verdețuri 100 g,
  • mușchi fle cca. 100 g,
  • cașcaval felii 200 g,
  • varză albă cca. 100 g,
  • roșii 2-3 bucăți,
  • brânză topită 1 baton.

Mod de preparare

Pâinea se taie felii, ca și un tort, se unge cu puțin ulei de măsline și se dă la prăjit în cuptorul preîncins cca. 10 minute la foc mic, pe fiecare parte. Se scoate din cuptor, se freacă cu usturoi, apoi se unge fiecare felie cu brânzică Ceva fin cu smântână  și verdeață, se așează pe prima feliie, salamul cu verdețuri, cașcaval feliat, varză fideluță, felii de roșii și brânzică topită. Următoarea felie se ornează după ce a fost unsă cu cremă de brânză, cu mușchi file, cașcaval, varză fideluță, roșii și brânză topită de la tub. Se continua alternarea feliilor până ce se termină ingredientele, alternând mezelurile. Apoi se acoperă cu capacul de pâine și se dă din nou la cuptor, atât cât să se prelingă cașcavalul.

Spor și poftă bună! Sper că în seara asta Zmeii vor fi sătuli :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandviș pentru Zmei!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandwich pentru zmei

Postat de panacris

Sandwich pentru zmei

Ciupercile se feliază și se trag în puțin ulei de măsline, atât cât să se înmoaie, cca. 5 minute la foc iute, neacoperit. Între timp scoatem ingredientele din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2013, 19:01
nu ne bagam peste ei, clar!..darrr..de gustat o bucatica mica cred ca avem voie
la 28.10.2013, 19:02
DEsigur Deyu Deja s-au dat bătuți
la 28.10.2013, 19:05
Deci e clar,e mancat....
la 28.10.2013, 19:05
uuuu )) dar de ce? i-a intimidat frunzulita mea de la avatar?? ))
la 28.10.2013, 19:09

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking