Sandvici cu fasole -de post

Postat de mihaelar63 in Sandvisuri
25 Noi 2018 | 3092 vizualizari
Sandvici cu fasole -de post

 De felul meu nu sunt mare amatoare de fasole boabe. Mereu mi-a parut mancarea cu fasole prea consistenta. De aceasta data m-am amorezat de sandviciul cu fasole. Initial am fiert boabe pentru o fasole batuta - frecata cum ii spunem noi. O parte a devenit materie prima pentru sandviciurile mele de post.  

Ingrediente

  • Fasole alba marunta bine fiarta
  • zacusca cu vinete
  • ceapa verde
  • ridichi rosii
  • paine neagra cu cartofi

Mod de preparare

  1. Fasolea se intinde pe feliile de paine.
  2. Eu am avut o fasole alba -marunta, de anul acesta. La gust parca este ca untul.
  3. Peste fiecare felie cu fasole se da un strat subtire de zacusca.
  4. Presarati pe deasupra rondele de ceapa verde.
  5. Puteti prepara diverse combinatii dupa pofta si imaginatie.
  6. Eu am mai preparat sandvici cu fasole si rondele de ridichi rosii.
  7. Totusi cele mai gustoase mi-au parut cele cu zacusca.
  8. Langa aceste sandviciuri folositi salate de cruditati sau pur si simplu cate un ardei mare gras.
  9. Pentru mine urmeaza sa testez cu taitei de varza murata si cu castraveciori in saramura :D

                                Pofta buna !!!           

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu fasole -de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan

Postat de AlexTeacher

Ce poti pregati daca ai ramas cu pui de la ultima friptura? Tacos cu pui, cous cous si parmezan

Alegeti puiul de oase si tocati-l marunt; Adaugati 2 linguri de ulei de masline in tigaie; Caliti puiul in tigaie, asezonati dupa gust...

Citeste continuarea

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Postat de CameliaComan

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Pentru inceput  am facut cornuletele. Am pus drojdia intr-un pahar cu 1-2 linguri de apa calda si amestecam bine. Presaram putina faina deasupra si lasam sa creasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.11.2018, 23:07
Da,asta merge la fix
la 25.11.2018, 23:08
Tare bun!
la 25.11.2018, 23:23
Un sandviș foarte gustos și de sezon!
la 25.11.2018, 23:23
la 25.11.2018, 23:41

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking