Sandwich-uri din aluat, preparate la Panini Maker Breville

Postat de Ina in Sandvisuri
2 Dec 2016 | 10451 vizualizari
Sandwich-uri din aluat, preparate la Panini Maker Breville

Mult timp am ravnit la acest aparat si la minunatiile preparate la el de voi, bucatarasii mei dragi! Nu mi-a fost dat sa-l castig, asa ca am tot urmarit reducerile de pret pana cand, de BlackFriday, m-am decis sa-l comand (fara stirea lui Costel, evident, care a aflat de comanda din comentariile de pe FB :))) )  Azi va prezint un preparat delicios si foarte satios inspirat de reteta lui Merisor, careia-i multumesc de idee!

Ingrediente

Aluat:

  • 2 oua
  • 250 ml lapte (cald spre fierbinte)
  • 100 g ulei
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 lingurita cu zahar
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde

Umplutura:

  • felii de kaizer
  • felii de branza topita
  • un borcan cu ciuperci de padure
  • fasii de ardei gras/gogosar

Mod de preparare

Aluatul : Din ingredientele date, framantam un aluat potrivit de tare pe care-l lasam apoi la dospit 30 minute, la loc cald. Volumul bilei de aluat ar trebui sa se dubleze . 

Impartim aluatul in 4 parti egale si intindem pe masa infainata foi groase de 1/2 cm. Pe jumatate de foaie, aranjam felii de kaizer, branza topita, ciuperci si ardei gras, peste care aducem cealalta jumatate de aluat  si prindem marginile cu mana sau ajutandu-ne de o furculita. 

Pornim Panini Maker Breville, iar cand plita este incinsa, asezam aluatul umplut si inchidem capacul. Verificam din cand in cand stadiul de coacere al aluatului. 

Cand sandwich-urile sunt coapte, le scoatem pe prosoape de hartie ( pentru a evita condensul si inmuierea aluatului), le portionam si servim. 

Sunt excelente si reci.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri din aluat, preparate la Panini Maker Breville" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Sandvisuri cu omleta si bacon

Postat de Pungasa_Rogue

Sandvisuri cu omleta si bacon

Intr-un castron, drojdia se freaca cu zaharul, iar dupa ce s-a diluat se adauga apa calduta, circa 250 g de faina si o lingurita de sare. Se amesteca totul, incorporand treptat toata faina, iar...

Citeste continuarea

Tortilla wrap cu pui

Postat de Bucataras

Tortilla wrap cu pui

Pune foaia de tortilla la incalzit pentru cateva secunde, pentru a o face mai usor de modelat.  Asaza in mijlocul foii fasii de pui, legume si verdeturi ( aici te poti juca cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2016, 18:58
Ai mei adoră genul acesta de sandwich-uri si le fac deseori pentru pachete.
Mă bucur că ți-am folosit drept inspirație!
la 02.12.2016, 19:01
Meri, draga, nu-mi vine sa cred cat de bine se coace aluatul la acest aparat Sunt delicioase si sigur am sa mai fac
la 02.12.2016, 19:02
Ce bine arată sandwichurile tale!
la 02.12.2016, 19:03
Acesta a fost si primul pachetel al lui Costel, la noul loc de munca. Eu le-am uitat acasa ))
la 02.12.2016, 19:03
Bunica

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking