Sandvici cu ou si gogosi aromate pentru micul dejun

Postat de CameliaComan in Sandvisuri
26 Sep 2015 | 2469 vizualizari
Sandvici cu ou si gogosi aromate pentru micul dejun

Daca tot am zis ca particip si eu la 'Pachetelul vesel' m-am gandit sa ma tin de cuvant. Asa ca mi-am facut pachetelul ideal pe care il recomand tuturor. Si cum dupa sandvici mereu e bine-venit si ceva dulce, am ales gogosele aromate si delicioase. Gogosile le-am facut de cu seara ca sa le am deja de dimineata ca sa nu intarzii la munca.

Ingrediente

  • Pentru gogosi:
  • 200 ml lapte
  • 20 g drojdie proaspata
  • zahar pudra
  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 500 g faina
  • 1 lingurita scortisoara
  • 80 g zahar tos
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • esenta de lamaie
  • Pentru sandvici:
  • 6 felii de cascaval afumat
  • 2 linguri de maioneza
  • 2 oua fierte
  • 4 felii de sunca presata sau muschiulet de porc afumat
  • 2 castraveti taiati pe lung in 3 felii
  • 4 felii paine integrala

Mod de preparare

Prima data am pregatit gogoselele.Intr-un bol am dizolvat drojdia cu 1 lingura de lapte si 1 lingurita de zahar.Intr-un castron amestecam separat faina cu restul de lapte,zahar,unt,sare,scortisoara si 1 lingurita de esenta de lamaie.Adaugam ouale,amestecam iar apoi adaugam drojdia dizolvata.Amestecam bine pana se omogenizeaza,iar apoi formam o bila si o lasam la crescut 40 minute.Apoi intindem aluatul pana se face din el o foaie groasa de un deget iar apoi cu un pahar decupam forma pentru gogosi.Se incinge baia de ulei si se lasa aproximativ 5 minute.Se scot pe servetele absorbante si se pudreaza cu zahar. Gogosile au iesit mai mult de 2 portii si astfel am mai mancat si seara. 

Pentru sandvici am folosit paine integrala pe care am lasat-o pe o parte si alta in prajitorul de paine.Am uns o felie cu o lingura de maioneza dupa care am pus oul taiat feliute.cascavalul,sunculita si feliutele de castravete.apoi am pus celalalta feliuta deasupra.Pofta buna tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu ou si gogosi aromate pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Postat de CameliaComan

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Pentru inceput  am facut cornuletele. Am pus drojdia intr-un pahar cu 1-2 linguri de apa calda si amestecam bine. Presaram putina faina deasupra si lasam sa creasca...

Citeste continuarea

Chifle umplute

Postat de caroline

Chifle umplute

Chiflele se scobesc usor ( facand atentie sa nu le rupem ) . Intr-un bol punem tonul cu tot cu uleiul de masline din conserva, porumbul dulce bine scurs de lichid si maslinele negre ( fara...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2015, 20:19
Bun
la 26.09.2015, 20:32
Frumos si gustos pachetelul tau !!!
la 26.09.2015, 20:33
Multumesc!
la 26.09.2015, 20:39
Putem și noi primi, 3 pachețele din astea???? Super fain, bună idee cu gogoșile
la 26.09.2015, 20:49
Bună idee!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking