Ingrediente
- 2 felii de pâine toast
- 1 felie de șuncă
- 25 grame cașcaval ras
- 25 grame unt moale
- 1 ou
- ulei pentru prăjit oul
- sare
- piper
Mod de preparare
Se răzuie fin cașcavalul.
Se unge o felie de pâine toast cu unt, scos din timp din frigider, ca să fie ușor tartinabil și se pune deasupra felia de șuncă și apoi cașcavalul răzuit.
Se acoperă totul cu cealaltă felie de pâine toast și se pune la prăjit în tigaia în care am pus dinainte untul la topit. Se prăjește bine sandvișul pe ambele părți și apoi se pune în farfurie.
Se face un ochi în ulei (sau în untul rămas de la prăjitul sandvișului, dacă nu s-a ars), se condimentează cu sare și piper, după care se depune peste sandviș.
Se mănâncă imediat, cald.
Pentru a face acest "croque-madame" am urmat întocmai indicațiile din acest clip video de pe internet:
https://www.youtube.com/watch?v=tLH7N2APuTk
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis Croque-madame" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|