Sandvis cu carnati picanti si branza

Postat de Angelica in Aperitive / Garnituri
29 Oct 2013 | 4315 vizualizari
Sandvis cu carnati picanti si branza

Scurt pe doi va zic asa:un deliciu crocant si cu interior cremos si picant!!!

Ingrediente

  • -pentru 2 sandvisuri-
  • doua mini-baghete lunguiete
  • 1 catel de usturoi
  • 4 bucati mici de carnaciori picanti
  • branza telemea de oaie Delaco(cam 80-100 gr.)
  • cateva crengute de marar
  • putin ulei de masline

Mod de preparare

Pentru inceput taiem fiecare mini-bagheta in doua, pe lung.

Asezam toate jumatatile de bagheta intr-o tava si o dam la cuptor, la foc iute pentru 1 minut, dupa care scoatem tava si o punem deoparte.

Intr-o tigaie in care am pus putin ulei de masline prajim foarte putin carnaciorii picanti.Cand sunt usor rumeni, ii luam si ii punem pe un servet de bucatarie.

Frecam apoi cu usturoi fiecare bucata.

Asezam deaspura partii de jos a mini-baghetei cate doi carnaciori, apoi deasupra cate doua felii de branza telemea de oaie Delaco.

Asezam partea de sus a mini-baghetei,si punem sanvisurile gata asamblate in tava.Le dam la cuptor, la foc iute pentru 3 minute, sau pana se inmoaie branza.

Cand sunt gata, le scoatem si punem in fiecare sandvis cate un fir generos de marar verde.

Servim senvisul cald.Vom savura o gustare crocanta, aromata si apetisant de savuroasa.

Pofta mare va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu carnati picanti si branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Retete similare

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

Postat de rocsi_1612

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

Cartofii ii spalati si ii puneti la fiert in coaja. Cand sunt patrunsi, ii dati deoparte, ii lasati sa se raceasca. Ii decojiti si ii dati pe razatoarea mare. Amestecati cartofii cu oul, faina,...

Citeste continuarea

Rulada de cascaval

Postat de andaoana

Rulada de cascaval

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic . Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.10.2013, 10:17
la 29.10.2013, 10:30
la 29.10.2013, 10:34
la 29.10.2013, 10:49
iiiiiiiiindeceeeent ))
la 29.10.2013, 12:12
aoleuuuuuu

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking