Sandvis cu friptura de vita in stil mexican

Postat de Satisfyyourcravings in Vita
2 Dec 2016 | 2679 vizualizari
Sandvis cu friptura de vita in stil mexican

Ingrediente

  • Pentru marinada:
  • sucul de la 1 lime
  • sare
  • piper
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 3 linguri ulei vegetal
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingura otet
  • 3 catei de usturoi tocati
  • 1/2 lingurita pudra de chili
  • Pentru sandvis:
  • 200 grame muschi de vita pentru friptura
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei portocaliu (sau verde, galben)
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • 2 baghete mici (eu am folosit cu ierburi italiene)
  • 50 grame branza Provlone (poate fi inlocuita cu Gouda sau cascaval)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru marinada. Se adauga bucata de carne si se lasa la marinat 15 minute. 

Se taie ardeii si ceapa julienne. 

Se incalzesc doua tigai la foc mare spre mediu, cu putin ulei. Se adauga in una, carnea, iar in cealalata, legumele. Se adauga putin din marinada peste carne, restul se pastreaza. 

Se intoarce carnea la fiecare minut, pana este gatita dupa preferinte. 

Carnea se lasa la odihnit cateva minute, apoi se taie fasii.

Cand legumele s-au inmuiat, se adauga restul de marinada, sucul rezultat de la felierea carnii, sare si piper si se mai calesc 10 minute, pana se caramelizeaza usor.

 Se incalzesc baghetele cateva minute, in cuptor, apoi se taie longitudinal in jumatati. Se umplu cu felii de branza, fasii de friptura si legumele caramelizate.

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu friptura de vita in stil mexican" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Chiftelute umplute cu oua de prepelita (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Chiftelute umplute cu oua de prepelita (reteta video)

Puneti intr-un bol carnea,puneti peste ea ceapa,patrunjelul,si condimentele si amestecati toate ingredientele foarte bine. Luati cam o lingura de carne,turtiti-o cu palmele,si puneti in...

Citeste continuarea

Chiftelute cu piure de mazare

Postat de papabundetot

Chiftelute cu piure de mazare

Pentru piure: Am pus o oala cu apa si sare la foc,iar cand a inceput sa fiarba, am adaugat boabele de mazare congelate, pe care le-am lasat in oala aproximativ 2 minute, dupa care le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2016, 21:16
Ce fain arată acea friptură de vită, mi s-a făcut poftă instantaneu. Fiind în stil mexican aş fi preferat în loc de pudră de chili olea' de ardei iute, dar merge şi aşa la caz de nevoie. Fain!
la 02.12.2016, 21:18
Padre, zau ca stilul mexican nu te prinde, esti prea slab....
la 02.12.2016, 21:23
la 02.12.2016, 21:25
Cu siguranta este o bunatate!
la 02.12.2016, 21:30

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking