Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco

Postat de Elena_Daria in Sandvisuri
17 Oct 2012 | 4261 vizualizari
Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco

Ingrediente

  • 2 felii de paine
  • 2 feliute sunca Sissi
  • 2 rondele de rosie
  • 2 lingurite maioneza cu usturoi (facuta in casa)
  • 2 lingurite crema de branza cu verdeata Delaco
  • 4 feliute cascaval De Senvis Delaco
  • 4 feliute cartofi prajiti
  • 1 lingurita ulei de masline(optional)
  • Maioneza cu usturoi:
  • 100 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • sare

Mod de preparare

Prima data pregatim maioneza:

Curatam catei de usturoi, si ii pisam cu un varf de lingurita de sare.

Punem apoi usturoiul in vasul de la blender, apoi adaugam laptele si mixam putin.

Turnam in fir subtire uleiul si continuam sa mixam la viteza mica de jos in sus. 

Nu trebuie sa mixam mai mult de 1 minut.

Adaugam apoi patrunjelul uscat, si inca putina sare daca mai este nevoie.

Pana pregatim sandvisul dam maioneza la rece.

Pentru a rumenii feliile de paine avem nevoie de o tigaie de teflon.

In tigaia fara pic de ulei, punem feliile de paine si le apasam usor cu o paleta, pentru a se rumeni, pe o parte si pe cealalta.

Peste feliile de paine prajita punem 1 lingurita de ulei de masline.

Ungem partea de jos a sandvisului cu crema de branza cu verdeata, apoi punem feliile de sunca.

Peste feliile de sunca punem rondelele de rosie.

Asezam apoi feliutele de cascaval, cartofii prajiti si garnisim cu 2 lingurite de maioneza cu usturoi.

Vreau sa va spun ca maioneza de casa cu usturoi i-a dat sandvisului un gust extraordinar!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu sunca, cartofi, rosie, cascaval si crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Hamburger pregatit in casa

Postat de rocsi_1612

Hamburger pregatit in casa

Chiflele: Incalzim apa sa fie calduta. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, putina sare, drojdia si amestecam. Turnam uleiul, apoi apa, treptat, pana aluatul...

Citeste continuarea

Sandwich-uri din aluat, preparate la Panini Maker Breville

Postat de Ina

Sandwich-uri din aluat, preparate la Panini Maker Breville

Aluatul : Din ingredientele date, framantam un aluat potrivit de tare pe care-l lasam apoi la dospit 30 minute, la loc cald. Volumul bilei de aluat ar trebui sa se dubleze .  Impartim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.10.2012, 20:57
ce apetisant arata
la 17.10.2012, 20:57
Ce o fi cu mine de trec prin toate paginile cu mâncare, că nu prea mi-e felul
Arată foarte bine şi are ingrediente din destul
la 17.10.2012, 20:58
Ia uite, am postat cu Dia odată, inclusiv la secunde Ce foame e pe noi
la 17.10.2012, 21:01
ce frumos
la 17.10.2012, 21:03
delicios

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking