Sandvis dantelat cu piure de cartofi

Postat de Satisfyyourcravings in Sandvisuri
29 Mar 2016 | 2291 vizualizari
Sandvis dantelat cu piure de cartofi

Ingrediente

  • 2 linguri piure de cartofi
  • 10 grame unt
  • 2 felii paine
  • 30 grame branza Cheddar ras

Mod de preparare

Se ung feliile de paine cu unt pe ambele parti. Se intinde piureul  pe una dintre felii, se aseza 3/4 din cantitatea de branza si se inchide sandvisul cu felia ramasa.

Se incalzeste untul ramas intr-o tigaie si se prajeste sandvisul pe ambele parti, la foc mic, pana cand branza s-a topit.

Se opreste focul si se scoate sandvisul pe o farfurie. Se presara 1/2 din cantitatea de branza ramasa in tigaie, se aseaza sandvisul deasupra, se lasa cateva secunde pana cand branza s-a topit si cu o spatula/paleta se ridica. Se lasa branza sa se scurga pana se intareste si formeaza o dantela.

Se procedeaza la fel cu branza ramasa, pe cealalta parte a sandvisului.

Delicios cu sos picant sau chutney de mango.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dantelat cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat

Postat de Bucataras

Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat

Iata cum se prepara Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat: Tăiați mărunt ouăle fierte până obțineți o consistență granulată. Tăiați feliile de somon...

Citeste continuarea

Croissante fresh cu cascaval si pesto

Postat de Irina

Croissante fresh cu cascaval si pesto

Am pregatit intai sosul pesto: o mana de frunze proaspete de busuioc, pe care le-am spalat si zvantat putin, dupa care le-am pus in mojar impreuna cu putina sare de Hymalaia si o lingurita muguri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2016, 17:29
Ce bun e!
la 29.03.2016, 18:03
la 29.03.2016, 19:08
la 29.03.2016, 20:52
Super!
la 29.03.2016, 22:44
Bun!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking