Sandvis dantelat cu piure de cartofi

Postat de Satisfyyourcravings in Sandvisuri
29 Mar 2016 | 2263 vizualizari
Sandvis dantelat cu piure de cartofi

Ingrediente

  • 2 linguri piure de cartofi
  • 10 grame unt
  • 2 felii paine
  • 30 grame branza Cheddar ras

Mod de preparare

Se ung feliile de paine cu unt pe ambele parti. Se intinde piureul  pe una dintre felii, se aseza 3/4 din cantitatea de branza si se inchide sandvisul cu felia ramasa.

Se incalzeste untul ramas intr-o tigaie si se prajeste sandvisul pe ambele parti, la foc mic, pana cand branza s-a topit.

Se opreste focul si se scoate sandvisul pe o farfurie. Se presara 1/2 din cantitatea de branza ramasa in tigaie, se aseaza sandvisul deasupra, se lasa cateva secunde pana cand branza s-a topit si cu o spatula/paleta se ridica. Se lasa branza sa se scurga pana se intareste si formeaza o dantela.

Se procedeaza la fel cu branza ramasa, pe cealalta parte a sandvisului.

Delicios cu sos picant sau chutney de mango.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dantelat cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon

Postat de Satisfyyourcravings

Sandvis cu oua, branza Cheddar si bacon

Cu ajutorul unui pahar sau al unei forme rotunde pentru taiat biscuiti, se gauresc ambele felii de paine. Se prajesc intr-o tigaie fara ulei pana devin aurii.  Se sparge cate un ou in...

Citeste continuarea

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Postat de Pungasa_Rogue

Ou cu muschi tiganesc in chifla

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez, se pun feliile de muschi tiganesc in interior, apoi se pune oul si putina sare. Se pune capacul la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2016, 17:29
Ce bun e!
la 29.03.2016, 18:03
la 29.03.2016, 19:08
la 29.03.2016, 20:52
Super!
la 29.03.2016, 22:44
Bun!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking