Ingrediente
- 2 felii de pâine
- 1 ou fiert tare
- 1 felie de cașcaval
- 1 felie de brânză topită
- 1-2 felii de telemea de vaci
- 2 frunze de salată verde
- 1 roșie
- cremă de brânză
- unt
Mod de preparare
Se pune oul la fiert, cu apă rece și sare, ca să preveniți spargerea cojii.
Se spală și se zvântă frunzele de salată, iar roșia se spală, se șterge cu un prosop de hârtie și se feliază.
Se feliază brânzeturile, dacă nu sunt deja gata feliate.
Când oul a fiert, se răcește, se curăță de coajă și se feliază.
Se prăjesc cele două felii de pâine.
Felia de pâine care va fi la bază se unge cu cremă de brânză, peste care se pune o frunză de salată, feliile de cașcaval și de brânză topită, feliile de ou, ca și cele de telemea, feliile de roșie, peste care se pune cea de-a doua frunză de salată. Totul se acoperă cu cealaltă felie de pâine prăjită, unsă cu unt pe partea care se suprapune.
Feliuțele rămase (de ou, sau de roșie) vor însoți sandvișul, pe farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis ovo-lacto-vegetarian" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|