Sandwich cu gainuse

Postat de mitinita in Mancare copii
10 Apr 2011 | 7180 vizualizari
Sandwich cu gainuse

Am facut gainusele ptr provocarea de la Hochland.

Ingrediente

  • O felie mare de franzela
  • 3 triunghiuri de branza topita Hochland
  • 2 felii de salam
  • 2 felii de carnati mic,de grosimea crenvustiului
  • morcov ras
  • masline verzi

Mod de preparare

Cu o forma rotunda ptr prajituri sau cu un pahar se taie 4 rondele din felia de paine.

Ptr o gainusa se folosesc 2 rondele de paine.

Se ung feliile cu putina branza topita si se impatureste felia de salam care se aseaza la mijloc.

Din carnati se face creasta si ciocul.

Se taie varful maslinelor verzi ptr ochi.

Cea a mai ramas din branza topita se pune deasupra si se adauga creasta,ciocul si ochii.

Se face si a doua gainusa.

Daca stiam mai repede,faceam si cocosul in calduri al Inei.

Pe o hartie ptr briose se aseaza morcov ras (se poate pune o rondela de paine dedesupt sa stea mai bine) si din triunghiul de branza topita se fac ouale.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu gainuse" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mere coapte la Slow Cooker

Postat de mitinita

Mere coapte la Slow Cooker

Intr-un bol amestecam zaharul, nucile, stafide si ghimbirul. Merele se spala, se taie partea de sus si se scoate casa semintelor cu o lingurita. Acest loc se umple cu amestecul de stafide....

Citeste continuarea

Placintele cu sunca de Praga si Emmental

Postat de Pungasa_Rogue

Placintele cu sunca de Praga si Emmental

Se freaca drojdia cu zaharul pana cand drojdia devine lichida. Se adauga laptele cald, faina (treptat, cat cuprinde) si o lingurita de sare si se framanta totul pana cand se obtine un aluat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.04.2011, 23:46
la 10.04.2011, 23:56
Vai ce frumoaseeee
la 11.04.2011, 00:00
tocmai am terminat de citit ciorba lui medi cu gaina ologita de cocosul Inei...ale mele n-au cunoscut cocosul in calduri si nici ologite nu-s...inca
la 11.04.2011, 07:28
la 11.04.2011, 09:32
frumoase, pe gustul piticilor! Felicitari!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking