Sandwich cu legume la grătar

Postat de articook in Aperitive / Garnituri
16 Iun 2010 | 4583 vizualizari
Sandwich cu legume la grătar

Cel mai bun si consistent mic dejun are legume, sunca si mozzarella. Se potriveste la masa de dimineata. Fiind foarte consistent va asigur ca urmatoarea masa va fi cu mult dupa ora pranzului. Se poate pune si la pachet, impachetat strans in hartie.

Ingrediente

  • 2 dovlecei mici
  • 1 vanata mica
  • 4 felii de sunca
  • patrunjel maruntit
  • mozzarella
  • ulei de masline
  • paine ciabatta
  • sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Cantitatile sunt pentru 2 portii.

Se curata dovleceii si vineta, dupa care se feliaza subtire. Intr-o tigaie pentru gratar se pune putin ulei de masline iar pe rand, legumele feliate. Cand deja s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta. Dupa ce sunt gata puneti-le pe o farfurie si presarati sare si piper negru proaspat macinat. Cel mai bun este cu paine ciabatta, dar se poate folosi si o franzela simpla. Se taie pe la mijloc si se pun legumele, cateva bucati de mozzarela si 2 felii de sunca. Presarati patrunjel din plin, si incheiati cu inca un strat de legume, dupa care se pune cealalta jumatate de paine peste si se apasa putin pentru ca legumele sa intre in paine. Se poate servi imediat, cald, sau rece, pus la pachet.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu legume la grătar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua mexicane

Postat de rocsi_1612

Oua mexicane

Ceapa verde o spalam si o taiem rondele, usturoiul il curatam si il taiem pe jumatate. Rosiile decojite le tocam marunt, fasolea boabe o scurgem de zeama. Intr-o tigaie incingem uleiul, punem...

Citeste continuarea

Oua rosii, vopsite in coji de ceapa

Postat de licurici_lra

Oua rosii, vopsite in coji de ceapa

Ouale se spala bine si se lasa la uscat. Cojile de ceapa se spala, apoi se pun intr-o cratita cu apa (se opresc cateva, pentru a fi puse deasupra oualelor) si se firb 20 min, apoi se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2010, 13:54
super idee
la 09.04.2012, 15:46
foarte interesant
la 29.08.2015, 15:55

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking