Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
21 Ian 2016 | 14494 vizualizari
Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor

 Aceste sandwich-uri sunt foarte bune, servite fie ca aperitive, fie se pot lua la pachet, la scoala sau la serviciu, pentru ca sunt bune atat calde cat si reci si sunt foarte satioase.

Ingrediente

  • 10 felii de paine toast
  • 10 felii de sunca presata
  • 10 felii de salam crud-uscat
  • 10 felii de cascaval
  • ardei gras multicolor
  • 3 oua
  • 6 linguri smantana
  • 20-30 g parmezan
  • branza pufoasa cu verdeata, de la Delaco
  • 20- 30 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc
  • 25 g unt

Mod de preparare

Eu am facut doar 5 sandwich-uri, pentru ca atatea au incaput intr-o tava, mai mica si pentru ca aveam ingrediente ramase prin frigider si au fost fix pentru 5 sandwich-uri.

Mai intai ungem tava cu unt, sau o tapetam cu hartie de copt.

Feliile de paine pe care le vom aseza la baza, le tartinam cu branza pufoasa de la Delaco, apoi le asezam in tava, una langa alta, cu partea tartinata in sus.

Realizam astfel priza cu ingredientele pe care le asezam deasupra.

Asezam peste feliile de paine, feliile de sunca presata, pe cele de salam si ardeiul taiat julien, apoi feliile de cascaval si acoperim cu restul feliilor de paine.

Cascavalul se va topi in timpul tratamentului termic si va lipi astfel ingredientele din sandwich-uri.

Amestecam ouale cu smantana, adaugam sare si piper si turnam amestecul peste sandwich-urile din tava.

Asezam din loc in loc frunze de busuioc si presaram parmezan ras si mozzarella.

Dam tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau pana cand sandwich-urile se gratineaza frumos.

Sunt tare de efect taiate in cuburi mici si servite ca aperitive, chiar si la o masa de sarbatoare, sau taiate in triunghiuri si luate la pachet.

Sa va fie de folos!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri aperitiv, preparate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (38)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval

Postat de merisor67

Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval

Topim untul într-o tigaie încăpătoare și adăugăm legumele congelate. Le lăsăm să se decongeleze, amestecându-le ușor, pe foc, apoi le lăsăm la răcit. Tăiem...

Citeste continuarea

Aperitiv floare cu carne si cas dulce

Postat de Constelatialeu

Aperitiv floare cu carne si cas dulce

Intindem aluatul, il decupam cu o forma in 12 ''floricele. Ungem formele de silicon cu ulei si asezam ''floricelele. Amestecam carnea tocata cu morcovul ras,ceapa taiata marunt si oul, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2016, 09:29
Foarte gustoase si tentante Frumos le mai faci tu
la 21.01.2016, 09:31
Pe gustul zmeilor!
la 21.01.2016, 09:31
Multzu, Miha!
la 21.01.2016, 09:31
Cris
la 21.01.2016, 09:35
Arata delicios!

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking