Ingrediente
- 8 felii paine toast cu secara
- 8 felii cascaval afumat de la Delaco
- 4 felii sunca presata
- 3 bucati branza topita
- 2 oua
- 1 lingurita mustar
- 2 linguri faina
- sare
- 2 linguri lapte
- putin ulei
Mod de preparare
Am pornit prin a face cate un sandwich de fiecare, deci 4, sa vad daca le place.
Pe urma am mai facut un rand si inca unul si mai urma, dar nu mai aveam ingrediente.
Am feliat cascavalul, sunca presata mai subtire sa nu iasa sandwich-urile prea groase. Am pus doua felii de cascaval pentru ca acestea au fost mai mici decat cele de sunca presata. Feliile de sunca s-au incadrat perfect pe feliile de paine.
Am uns toate feliile din ingredientele folosite cu cate putina branza topita ca sa se lipeasca intre ele. Aranjarea a fost urmatoarea: paine, cascaval, sunca presata, cascaval, paine.
Restul de ingrediente: oua, mustar, lapte, sare, faina le-am amestecat si a rezultat compozitia de uns ca la snitele. Am uns foarte putin tigaia antiaderenta cu ulei, am pus-o la incins, am trecut sandwich-urile prin compozitia rezultata si le-am prajit pe ambele parti. Eu le-am mai taiat si in doua pentru a avea loc in tigaie.
Rezultatul: placut, mancat, repetat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri cu cascaval de la Delaco in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|