Sandwich-uri cu cascaval de la Delaco in aluat de snitele

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
7 Oct 2012 | 4754 vizualizari
Sandwich-uri cu cascaval de la Delaco in aluat de snitele

Cele mai frecvente gustari la noi sunt snitelele si sandwich-urile la aparat, asa ca m-am gandit sa fac o combinatie. Rezultatul nu a fost unul favorabil pentru mine deoarece a trebuit sa repet iar si iar pana am epuizat ingredientele din frigider :) Nu voi trece o cantitate anume la ingrediente, dar voi explica la modul de preparare cat am folosit eu.

Ingrediente

  • 8 felii paine toast cu secara
  • 8 felii cascaval afumat de la Delaco
  • 4 felii sunca presata
  • 3 bucati branza topita
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri faina
  • sare
  • 2 linguri lapte
  • putin ulei

Mod de preparare

Am pornit prin a face cate un sandwich de fiecare, deci 4, sa vad daca le place.

Pe urma am mai facut un rand si inca unul si mai urma, dar nu mai aveam ingrediente.

Am feliat cascavalul, sunca presata mai subtire sa nu iasa sandwich-urile prea groase. Am pus doua felii de cascaval pentru ca acestea au fost mai mici decat cele de sunca presata. Feliile de sunca s-au incadrat perfect pe feliile de paine.

Am uns toate feliile din ingredientele folosite cu cate putina branza topita ca sa se lipeasca intre ele. Aranjarea a fost urmatoarea: paine, cascaval, sunca presata, cascaval, paine.

Restul de ingrediente: oua, mustar, lapte, sare, faina le-am amestecat si a rezultat compozitia de uns ca la snitele. Am uns foarte putin tigaia antiaderenta cu ulei, am pus-o la incins, am trecut sandwich-urile prin compozitia rezultata si le-am prajit pe ambele parti. Eu le-am mai taiat si in doua pentru a avea loc in tigaie.

Rezultatul: placut, mancat, repetat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri cu cascaval de la Delaco in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piftie combinata

Postat de Ina

Piftie combinata

In vasul sub presiune, punem la fiert carnea ( mai putin urechea, deoarece aceasta este deja fiarta ) si legumele ( curatate si spalate ), impreuna cu 2 linguri de sare. Apa trebuie adaugata doar...

Citeste continuarea

Tarta cu Spanac si Urda (Reteta Video)

Postat de Ina75

Tarta cu Spanac si Urda (Reteta Video)

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care punem foaia de aluat si o aranjam pe toata suprafata acestuia, inclusiv pe margini. Taiem excesul de aluat, de jur imprejur, la limita...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2012, 09:48
yummy vreau si eu unul asa de dimi
la 07.10.2012, 10:00
Vreau si eu un sandwich, daca mai faci
la 07.10.2012, 10:01
mmm yummy!!!
la 07.10.2012, 10:03
foarte bune
la 07.10.2012, 10:09
RoXx, mai facem

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking