Saramura de caras
Postat de Dya in Crap / Caras 17 Iun 2011 | 8899 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (41)
la 18.06.2011, 18:51
Cel mai dulce peste...delicios
la 18.06.2011, 23:02
Eduard
la 18.06.2011, 23:03
Onesta ,,, si mie imi place pestele fara oase, insa uneori.... am grija sa mananc ceva inainte
la 18.06.2011, 23:03
va multumesc scumpilor! pup cu drag!
la 18.06.2011, 23:34
la 19.06.2011, 07:34
gustos
la 20.06.2011, 15:39
bun bun
la 20.06.2011, 16:05
la 21.06.2011, 09:26
Wow, wow ce peste bun !
la 26.08.2011, 15:28
Imi pare rau, dar reteta de saramura esteastfel: Se eviscereaza pestele, se spala, nu se curata de solzi , se usuca pe un prosop si se aseaza pe o tabla pe care am pus sare gronjoasa. Se lasa pana cand se ard solzii. De aici, sunt mai multe felui de a pregati saramura. Pestele nu se prajeste ! Va rog sa nu va suparati!
la 26.08.2011, 15:33
Pompierulepescar , si daca n-ai conditii sa faci cum zici tu , dam foc la casa si te chemam pe tine , nu ?
la 26.08.2011, 15:45
Dvs. nu aveti aragaz? Nu va suparati, daca coaceti ardei sau vinete , va trebuie o casa ignifuga? Cu stima.
COMENTEAZA