Saramura de caras

Postat de Dya in Crap / Caras
17 Iun 2011 | 8899 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 18.06.2011, 18:51
Cel mai dulce peste...delicios
la 18.06.2011, 23:02
Eduard
la 18.06.2011, 23:03
Onesta ,,, si mie imi place pestele fara oase, insa uneori.... am grija sa mananc ceva inainte
la 18.06.2011, 23:03
va multumesc scumpilor! pup cu drag!
la 18.06.2011, 23:34
la 19.06.2011, 07:34
gustos
la 19.06.2011, 08:33
la 20.06.2011, 15:39
bun bun
la 20.06.2011, 16:05
la 20.06.2011, 21:04
la 21.06.2011, 09:26
Wow, wow ce peste bun !
la 21.06.2011, 11:41
la 26.08.2011, 15:28
Imi pare rau, dar reteta de saramura esteastfel: Se eviscereaza pestele, se spala, nu se curata de solzi , se usuca pe un prosop si se aseaza pe o tabla pe care am pus sare gronjoasa. Se lasa pana cand se ard solzii. De aici, sunt mai multe felui de a pregati saramura. Pestele nu se prajeste ! Va rog sa nu va suparati!
la 26.08.2011, 15:33
Pompierulepescar , si daca n-ai conditii sa faci cum zici tu , dam foc la casa si te chemam pe tine , nu ?
la 26.08.2011, 15:45
Dvs. nu aveti aragaz? Nu va suparati, daca coaceti ardei sau vinete , va trebuie o casa ignifuga? Cu stima.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking