Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
22 Aug 2015 | 5609 vizualizari
Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Recomand cu drag reteta, semintele de canepa dau o savoare aparte saratelelor in combinatie cu branza si semintele de floarea soarelui...

Ingrediente

  • 600 g faina alba proaspat cernuta
  • 400 g telemea de vaca
  • 200 g telemea de oaie
  • 150 g margarina Rama
  • 150 g seminte de floarea soarelui
  • 100 g seminte de canepa
  • 1 ou mare de casa pentru uns
  • sare fina de Himalaya de presarat peste saratele
  • seminte de chimen

Mod de preparare

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.

Punem margarina intr-un castron incapator, adaugam telemeaua de vaca si cea de oaie trecute pe razatoarea fina peste margarina, adaugam semintele de floarea soarelui si cele de canepa, apoi faina si framantam pena obtinem un aluat elastic.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Aluatul il intindem pe masa de lucru infainata, apoi decupam saratelele dupa forma dorita, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut.

Presaram putina sare de Himalaya fina, decoram saratelele cu seminte de chimen dupa gust si le coacem la temperatura moderata spre inalta pana se rumenesc dupa preferinta.

Dupa ce se racesc, servim cu bere sau cu un pahar de lapte rece....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pasta de naut cu ardei copt

Postat de simona72

Pasta de naut cu ardei copt

Am folosit atat naut de la conserva cat si ardei capia copt de la borcan, motiv pentru care totul a mers foarte rapid. Am pus nautul, ardeii capia si usturoiul in vasul robotului de bucatarie. Am...

Citeste continuarea

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

Postat de Constelatialeu

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

Iata cum se prepara Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana Am pregatit umplutura intr-un castron de inox, am ras branzeturile, am adaugat smantana si cele 5 oua intregi si 4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.08.2015, 17:45
ce bine arata!
la 22.08.2015, 17:53
Apetisante!
la 22.08.2015, 18:00
vreau si eu
la 22.08.2015, 18:00
sarumana Deyu, Gicuta
la 22.08.2015, 18:32
Ce bune sunt !!!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking